Maak kennis met de Magento Specialist in Friesland

Geef uw webshop een boost. Bij BS internet concepten in Joure bent u aan het juiste adres voor alle werkzaamheden aan uw Magento webshop.

Afspraak maken

Magento ontwikkeling

Bij het zoeken naar een Magento specialist in Friesland bent u bij BS internet concepten in Joure aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in de ontwikkeling en onderhoud van Magento webwinkels. Zowel nieuwe als bestaande klanten kunnen bij ons terecht voor onder meer hosting, ontwikkeling en beheer van uw Magento installatie. Onze nuchtere, transparante en no-nonsense werkwijze maken ons een betrouwbare partner aan wie u zorgeloos uw webshop kunt toevertrouwen.

Als Magento specialist lossen wij vrijwel ieder probleem met uw webshop voor u op. Bedrijven met een bestaande Magento webshop kunnen deze via ons voortzetten. We voorzien uw webshop van de laatste (veiligheids) updates en zorgen ervoor dat uw online activiteiten hier geen hinder van ondervinden. Wij komen graag eens bij u langs voor een vrijblijvende kennismaking en het bespreken van uw vragen op het gebied van Magento. Laat uw gegevens achter via de website of neem eens contact met ons op via 0513 – 85 37 35.

Online strategie

Bedrijven die nog niet actief zijn met een Magento webshop kunnen wij van A tot Z begeleiden in de realisatie van een Magento webshop. Op basis van een kennismakingsgesprek zetten wij een online strategie voor u uit en maken wij een passende offerte voor het ontwikkelen van uw webshop. Afhankelijk van uw wensen wordt dit uitgebreid met snelle webhosting, extensies die uw webshop extra mogelijkheden geven of pakkende online marketing voor het binnenhalen van nieuwe klanten.

Technische ondersteuning

Ook voor alleen de installatie van het Magento CMS, extensies, thema’s of security patches kunt u bij ons terecht. Wij voeren deze diensten uit op basis van een scherp uurtarief en zonder terugkerende verplichtingen. Ontvangt u liever een totaalprijs voor meerdere van deze werkzaamheden? Wij maken graag een scherpe offerte. Geef uw wensen door via de website of e-mail en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Image module

Op zoek naar een Friese Magento specialist?

Wij komen graag eens bij u langs voor een kennismaking en het bespreken van uw vragen op het gebied van Magento. We staan voor een nuchter advies en transparante communicatie. Laat uw gegevens voor ons achter via de website of neem eens contact met ons op via 0513 – 85 37 35.

Afspraak maken

Vul uw gegevens in en we nemen binnen 1 werkdag contact met u op

Offerte aanvragen

 Geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen

Aangenaam

CONTACT GEGEVENS

BS internet concepten in Joure bouwt en verbetert Magento webshops voor het MKB in Friesland en omgeving. Bent u op zoek naar een nuchtere Magento specialist in Friesland voor ontwikkeling, hosting of beheer van uw webshop? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag op weg naar meer online succes!

Kantooradres: Nipkowweg 1a, 8501XH Joure

Telefoon: 0513 – 85 37 35

Email: info@bsinternetconcepten.nl